Search

Masáž prostaty - prehľad

Fórum generických užívateľov na liečbu impotencie Viagra, Cialis, Levitra

Masážniky prostaty

  • Prejsť na stránku:

Masážniky prostaty

# 1 Príspevok od Andrea »13. marca 2016, 18:51

# 3 Správa RORO »07 nov. 2016, 16:29

# 5 Post SEM123 "13. novembra 2016, 19:53

Masážniky prostaty

# 6 Post Tatyana »Nov 29 2016, 15:08

Masážniky prostaty

# 7 Post VladD »Nov 29 2016, 15:35

Masážniky prostaty

# 8 Správa Tatyana »Nov 29 2016, 16:27

Masážniky prostaty

# 9 Správa VladD »Nov 29 2016, 16:31

Masáž prostaty

Masáž prostaty

# 1 Post artrin »Sun Feb 14, 2010 5:47 pm

# 2 Správa od mak455 »Ne Feb 14, 2010 7:56 pm

# 3 Message Wrestler »Pia Feb 15, 2010 1:24 am

# 4 Post Upgrader »Št Feb 23, 2010 7:24 pm

# 5 Správa mak455 "Tue Feb 23, 2010 7:47 pm

# 6 Post Samurai »st Feb 24, 2010 11:00 am

# 7 Post Mels »st Feb 24, 2010 3:04 pm

# 8 Správa na dvd-rw »st Feb 24, 2010 8:04 pm

# 9 Príspevok od igorusha »st Feb 24, 2010 8:10 pm

# 10 Post Upgrader »st Feb 24, 2010 10:18 pm

# 11 Príspevok od igorusha »st Feb 24, 2010 11:24 pm

# 12 Post Mels "Št Feb 25, 2010 12:17 am

# 13 Post Wik "Thu Feb 25, 2010 12:22 am

# 14 Post Sasha White "Št Feb 25, 2010 8:11 am

# 15 Post Vic »Tue Feb 25, 2010 10:23 am

# 16 Post Mels "Štvrtok 25.2.2010 16:14

# 17 Post Sasha White »Št Feb 25, 2010 10:33 pm

# 18 Správa limus »st Feb 26, 2010 10:26 pm

# 19 Príspevok od Dmitry V »st. Mar 24, 2010 4:16 pm

# 20 Príspevok dvd-rw »st mar 24, 2010 5:05 pm

Naučte sa liečiť prostatitídu.

Obnova sa začne dnes.

Podrobné a prístupné moderné metódy.
diagnostiku a liečbu ochorení prostaty

  • - Identifikujte príčiny
  • - Potlačenie infekcií prostaty
  • - Liečebné metódy
  • - Ako sa znova nepoškodiť a iní

Masáž prostaty manžela. Recenzie, odporúčania

Dievčatá, chcem dať masáž prostaty môjmu manželovi na Valentín. Počul som, že je to len vesmírne potešenie pre muža. Okrem toho je veľmi užitočné pre zdravie mužov. A skvelá vec pre tých, ktorí plánujú mať dieťa. Ako písať. Pretože stimulácia prostaty má pozitívny účinok na spermatogenézu. Takže, pretože milujem svojho manžela a snažím sa diverzifikovať intimný život. Rozhodla som sa vyskúšať túto masáž.

Len som sa zmätil) Pozrel som sa na anatomickú polohu, skoro som pochopil, kam ísť. Ale je mi ľúto, prsty sú veľmi malé. A obávam sa, že jednoducho nedostanem))) Čo robiť potom? Niekto zdieľa spätnú väzbu, tipy, odporúčania. Alebo je lepšie nechať sa obťažovať a mať špeciálny stimulant v sex shopu. A ako bude jeho muž reagovať na neho, hmm))) Nechcem s ním hovoriť. Chcem ho prekvapiť, pokiaľ to nespôsobí šok)))

Autor vlákna: Yana (Volgograd)

Viac na tému:

Spätná väzba a komentáre

  • ✓ Budú prijaté iba nové odpovede.
  • ✓ E-mail nie je umiestnený nikde.
  • ✓ Môžete sa odhlásiť v každom liste.

Myslím, že by ste sa s tým nemali pokúšať prekvapiť. K takejto pohlazení vo všeobecnosti sa zaobchádza rozdielne a manžel nemusí byť psychicky pripravený. Zdá sa, že to chcete, ale je to pichanie.

Pri príchode k takejto masáži by som najskôr len hladil jazyk v blízkosti konečníka, alebo mi hladil prst pomerne trochu, aby si nejako zvykol na to, že často okolo tohto miesta.

Ale tak skoro, môže ho vydesiť, alebo tak niečo.

Sú vaše prsty krátke? Čo tým myslíš? Prostata sa nachádza v hĺbke 4 - 5 cm. Môžete tiež stimulovať vonkajšiu oblasť prostaty, tento bod je 2-3 cm pod mieškom. Predohrejte svaly panvy muža.

Ako sa zahriať?

Vera, masírovať spodnú časť tela, začínajúc od nohy a pracovať lepšie ako panvová kaša, s niektorým zo základných olejov (semená hrozna, marhuľa atď.).

Nedávno som si prečítala názor sexologa na túto tému a tam sa hovorilo, že užitočnosť tohto postupu je jednoznačne prehnaná. To znamená, že táto masáž nie je tak užitočná ako príjemná. A ak naozaj viete kam vyliezť a kde tlačiť, potom to vyvolá ejakuláciu. Áno, jedným dotykom. V ňom je ťažké overiť, ale ako sa hovorí, je to pravda.

Snažil som sa to sama, len som vrhol svojho muža návnadu na túto tému: ale on by sa nepáčil, na ktorú dostala odpoveď, že nevie, pretože nikto mu to nikdy nedal. A to je pravda, pretože kým sa to nepokúsite, neviete.

Mnohí muži sú v rozpakoch a dokonca to odsudzujú, pretože v podstate masáž prostaty je stimulácia konečníka. A to je smrteľné pre tých, ktorí dýchajú nerovnomerne na homosexuálne témy. Vo všeobecnosti, ak som správne pochopil, keď stimuluje prostatu, človek dostane pocity, ktoré nemôžete dosiahnuť bežným pohlavím, nie v jednej pozícii. Preto z tohto hľadiska stojí za to vyskúšať.

Moja rada: skúmajte pôdu, pretože nie všetci ľudia to zaobchádza normálne, a na tomto základe môžete neúmyselne vyprovokovať konflikt a po druhé, zistiť, či sú pre herorózu problémy a iné veci tak, aby ste nemuseli čeliť bolesti namiesto radosti., a samozrejme tu je potrebné konať nie náhodne, ale po deformovanej teórii o tom, čo, ako a prečo.

Recenzie masáže prostaty

Posolstvo, ktoré pozná "12. januára 2013, 18:41

masáž prostaty

Príspevok hostí »12. januára 2013, 18:47

masáž prostaty

Správa sa zaujíma o »12 Jan 2013, 18:50

masáž prostaty

Správa z praxe »12 Jan 2013, 19:18

masáž prostaty

Príspevok hostí »12. januára 2013, 22:32

masáž prostaty

Príspevok hostí »12. januára 2013, 22:59

masáž prostaty

Komentár hosťa »13 január 2013, 15:40

masáž prostaty

Správa o Whistle »13 Jan 2013, 16:21

Čo hovoria o masáži prostaty - recenzie pacientov a lekárov

Masáž prostaty je postup, ktorý je vhodný pre mužov bez ohľadu na vek. Pomáha aktivovať dodávanie krvi v prostatej žľaze.

Postup je spravidla vykonávaný na medicínske účely. V závislosti od stavu pacienta, jeho schopností, masáž môže vykonávať urológ alebo nezávisle, manželka doma.

Napriek psychickému nepohode je masáž prostaty účinnou liečbou prostatitídy. Kvôli kompetentnému účinku na orgán sa aktivuje krvný obeh v prostate a z postihnutých segmentov sa odstráni aj rozpadajúce sa stagnujúce tajomstvo.

Existuje teda zotavenie žliaz nových tkanív. V prípade užívania drog je ich účinok posilnený.

Typy masáží

Vplyv na prostatu je možné vykonať rôznymi spôsobmi.

rektálna

Rektálna masáž prsta sa vykonáva cez konečník. Pre jeho správanie je potrebné prijať nasledujúce držanie tela: na kolená a lakte. V takomto prípade sa musíte na stôl oprieť v polohe na ležanie nohami na telo.

Rektálna masáž prsta

Tento postup musí byť dobre pripravený. Za týmto účelom vložte čistiaci klystík 60 minút pred procedúrou. Tiež by ste mali vypiť 1 liter vody za 30 minút. Tým sa zníži vzdialenosť medzi konečníkom a prostatickou žľazou.

Potom môžete postupovať ďalej. Odborníci odporúčajú nosiť latexovú rukavicu (musíte prst namazať prstom). Potom sa prst vloží do konečníka do hĺbky 5 cm. Na dotyk je štruktúra prostaty vláknitá, má určitú podobnosť s črevom. Tvar prostaty je okrúhly, pripomínajúci orech.

Ak je žľaza elastická, pohyb prstov by mal byť dôverný a stlačený. V tomto prípade by človek nemal cítiť nepríjemný pocit.

Pokiaľ ide o mäkkú prostatu, je potrebné postupovať opatrne. Masáž sa vykonáva z pravého okraja doľava.

Potom masírujte centrálnu časť (na stimuláciu tvorby tajomstva).V tomto procese by človek nemal cítiť nepohodlie, bolesť.

technické vybavenie

V takom prípade sa lekár nezúčastní. Postup pri používaní špeciálnych zariadení. Všetky sú vybavené sondou, ktorá sa má injikovať do čreva.

Náraz na telo pomocou stlačeného vzduchu, teploty, vibrácií. Tento postup trvá 5 minút. Masáže sa vykonávajú s malými prestávkami, kvôli ktorým nedochádza k bolesti.

Účinnosť pri tomto type masáže je rovnaká ako u prsta. Masáž prístroja sa môže vykonávať na klinike, ako aj doma. Pacient v tomto prípade má niekoľko pozícií. Jeden z najpohodlnejších sa dá nazvať poloha kolena.

Hydro masáž

Najprv musíte čistiť črevá pravidelným praním klyzmom. Potom musíte napísať teplý extrakt z harmančeka (400 ml) a postupne ho zavádzať injekčnou striekačkou do čreva. Odborníci odporúčajú v tomto prípade pokúsiť sa udržať tekutinu vnútri 20-40 minút.

Zavedenie infúzie, ako aj jej zadržanie umožňuje aktivovať rovnaké svaly (ako pri nepriamej masáži). Výhody hydromasáže môžu byť tiež pričítané ohrievaciemu efektu s priaznivými účinkami tekutiny.

Pohyb infúzie v oblasti dolného čreva dokonale stimuluje nervové zakončenia a stabilizuje krvný obeh v oblasti žľazy. Z tohto dôvodu dochádza k tajnému odlivu pri atónoch, silnej stagnácii. Postupy by sa mali vykonávať približne 10 dní. Potom musíte urobiť trojmesačnú prestávku.

externý

Napriek nižšej účinnosti (v porovnaní s rektálnou metódou) vonkajšia masáž pomáha zlepšiť krvný obeh vo vnútri žľazy, aby sa zabezpečil tok živín.

Postup začína zahrievaním. Súčasne sa vykonávajú klasické manipulácie. Prvým je masáž bedrovej a femorálnej zóny.

Hlavné spôsoby sú hnetenie, trenie. V procese implementácie sa postupy pohybu jemne vykonávajú. Palce pôsobia ako podpora. Trvanie týchto manipulácií by nemalo prekročiť 7 minút.

Po dobre hnetenom priestore sa vykonávajú trecie pohyby. Ich hlavnou úlohou je zlepšiť prietok krvi v panvovej oblasti. V tomto prípade je vplyv na sakrálnu oblasť, ílum a spodné stavce. Postup začína od femorálnej časti a postupne sa presúva do žalúdka.

Indikácie a kontraindikácie

Predtým ako začnete s jedným typom masáží prostaty, odporúčame sa dozvedieť sa o indikáciách a kontraindikáciách.

Indikácie pre masáž prostaty:

  • bolesť v panve;
  • diagnostikovanie prostatitídy;
  • kongestívne procesy vyskytujúce sa v prostate;
  • non-bakteriálna alebo bakteriálna prostatitída;
  • impotencia v dôsledku slabého výkonu prostaty.

Pokiaľ ide o kontraindikácie, v niektorých prípadoch je postup nežiaduci. Skupina obmedzení zahŕňa:

  • prítomnosť kameňov v žľaze (akejkoľvek veľkosti);
  • lézie panvových orgánov (infekčné);
  • hemoroidy, rôzne proktologické problémy;
  • zhubné nádory v prostate;
  • výrazná bolesť v procese.

Kto môže urobiť?

Masáž prostaty je postup, ktorý vyžaduje určitú prípravu. Je pozoruhodné, že ho môže vykonávať nielen ošetrujúci lekár, ale aj manželka. Nie je nezvyčajné, aby muži postupovali sami.

Ak je náraz vykonaný manželkou alebo mužom sám, pred manipuláciami by ste mali byť dobre oboznámení so všetkými odporúčaniami.

Ak nie je možné mať doma masáž, odporúčame vám kontaktovať špecialistu o pomoc. Lekár zvolí optimálny typ masáže pre konkrétny prípad, určuje požadovaný počet relácií.

Najlepšie masérky podľa mužov

Prostatitída sa bojí tohto lieku, ako oheň!

Stačí sa len prihlásiť.

Moderný trh zdravotníckych pomôcok ponúka širokú škálu špeciálnych pomôcok pre tento postup. Medzi množstvom produktov, masér Nexus Sparta, ako aj pomoc MP-1, sú najmä medzi mužmi.

Masér Nexus Sparta 5

Nexus Sparta je análny stimulant, ktorý je vyrobený z mäkkého soft-touch silikónu. Vo vnútri konštrukcie je malý vibračný motor. Napriek svojej kompaktnej veľkosti má značnú silu.

Ovládanie motora sa dá ovládať pomocou 5 režimov. Nexus Sparta sa aktívne používa na masáž prostaty. Pre jednoduché použitie je možné použiť mazivo.

HELP MP-1 je špeciálny masér určený na liečbu prostatitídy. Účinnosť tohto modelu bola preukázaná v praxi av procese vykonávania klinických skúšok. Efekt sa prejaví po vystavení tela (pravidelné). Tým sa eliminuje napätie, kŕče, znížený opuch.

Recenzie pacienta na masáž prostaty

Mužské recenzie o masáži prostaty:

  • Vladimir, 56 rokov. Prostata mi začala spôsobovať problémy od veku 50 rokov. Poradil som s mnohými lekármi, skúšal som veľa drog. Keď som dostal schôdzku s lekárom na súkromnej klinike, bolo mi odporúčané urobiť masáž prostaty. Najprv som úplne odmietol. O niečo neskôr sa bolesť začala zintenzívňovať. Musel som to skúsiť. Procedúra bola vykonaná lekárom. Už po troch zasadnutiach som sa uľavila.
  • Anatoly, 48 rokov. V priebehu rokov začali problémy v posteli. V tomto prípade sa túžba objavovala čoraz menej. Z internetu som sa dozvedel, že na zlepšenie kvality intímneho života môžete masírovať prostatu. Hovoril som s manželkou a súhlasila s tým. O mesiac neskôr som cítil výsledok.

Prehľad lekárov

Lekári posudzujú urologickú masáž:

  • Oleg Krivosheev, urológ Prevencia prostatitídy by sa mala vykonávať komplexne. Medzi mnohé metódy patrí dômyselná masáž prostaty. Predtým, než sa budete musieť oboznámiť s kontraindikáciami. Pri ich neprítomnosti môžete zahrnúť postup do liečebného programu;
  • Peter Ivanov, urológ. Na prevenciu prostatitídy odporúčam používať masážne prístroje doma. Množstvo produktov vám umožní vybrať si najlepšiu možnosť pre každý prípad. Masér vám umožňuje dosiahnuť rovnaké výsledky ako rektálny typ postupu.

Súvisiace videá

Urologička o účinnosti masáže prostaty:

  • Eliminuje príčiny porúch obehu
  • Jemne zmierňuje zápal do 10 minút po požití.

Prostate masér recenzie

Choroby prostaty sa zdajú mužom niečo vzdialené, desivé a neskutočné. Dokonca aj počiatočná bolesť pri močení, problémy so sexom, indispozíciou, nepohodliemi sa nestávajú príležitosťou pre mnohých mužov konzultovať s lekárom. Obmedzenie a stealth sú nevhodné, choroba postupuje bez liečby. Príznaky sa zhoršia a prinesú so sebou všeobecný pocit choroby, nízkej nálady a komplexov. Ak lekár zistil zdravotné problémy, bol diagnostikovaný, potom nie je potrebné vyhýbať sa liečbe. Starostlivo prečítajte tému "recenzie prostaty masér" a postupujte podľa odporúčaní. Skutoční ľudia, pacienti a lekári sa dlho rozhodovali o produktoch rôznych značiek a cenových kategórií.

Alternatívne k ručnej masáži

Preťaženie prostaty spôsobuje zápal. Bežné procesy prinášajú nepohodlie, bolesť, impotenciu, problémy s močením. Každý človek starší ako 35 rokov to môže čeliť. Kvôli svojej jemnosti sú problémy často umlčané, čo vedie k prostatitíde.

Prostatitída je akútne a chronické ochorenie, ktoré môže mnoho rokov poškodiť život.

Na liečbu ochorenia sa používajú rôzne metódy:

  1. Antibiotiká.
  2. Fyzioterapia.
  3. Reflexológia.
  4. Masáž rúk.
  5. Masáž prístroja.
  6. Chirurgická intervencia.

Posledná položka platí pri bežiacich formách ochorenia prostaty. Aby sa zabránilo takýmto negatívnym dôsledkom, je potrebné konzultovať s lekárom včas a splniť všetky jeho menovania.

Ručná a prístrojová masáž - najúčinnejšie spôsoby boja proti chorobám prostaty. V dôsledku mechanického účinku sa stagnujúca tekutina a hnis z oblasti problémov odstránia a sú vypúšťané cez kanály.

Alexey, 42 rokov: "Vo veku 39 rokov som začala mať problémy s" mužským zdravím ". Cesta do urológa bola strašidelná a nepríjemná. Napätie na posledné - išiel do kancelárie s výraznou bolesťou a chronickou spánkovou depriváciou. Prvá priradená príručka a potom masáž prístroja. Prirodzene, je výhodné, keď postup nemusí prejsť. Plus doma môžem stráviť v pohodlnom čase po práci. Pocit bolesti je tiež minimalizovaný, aj keď mi pomohla aj masáž v ordinácii lekára a moja pohoda sa zlepšila. Ale je pre mňa pohodlnejšie vykonávať všetky manipulácie bez ohľaduplných očí, najmä efekt je rovnaký. "

Služby urológa so sondovaním prstov strácajú svoju predchádzajúcu popularitu a význam. Koniec koncov, môžete vykonať podobný postup doma bez zbytočných ľudí a rozpakov. Na to existujú špeciálne zariadenia, ktoré sa nazývajú maséri prostaty.

Klasifikácia modelov

Pri výbere modelu pre seba by ste mali byť na základe odporúčania svojho lekára.

Typy masérátorov podľa metódy expozície:

  • tepelné;
  • vibrácie;
  • ultrazvuk;
  • magnetická;
  • Electrosrimulating.

Niektoré modely kombinujú niekoľko typov expozície. Medzi novými produktmi, ktoré je možné zakúpiť v špecializovaných predajniach, majú vibračné masažéry najlepšie recenzie. Zariadenia majú malú veľkosť - asi 10 centimetrov, sú vložené 3-8 centimetrov smerom dovnútra. Táto hĺbka je dostatočná na stimuláciu požadovanej oblasti.

Ako používať vibračné masérky: základné princípy

Široká škála modelov naznačuje mierny rozdiel v prevádzke, ale existujú pravidlá, ktoré sú univerzálne pre všetky zariadenia:

  1. Starostlivo skúmajte odporúčania svojho ošetrujúceho lekára a porovnajte ich s textom pokynov pre zariadenie.
  2. Pred použitím použite mikroklístre.
  3. Močový mechúr by sa nemal vyprázdňovať.
  4. Masáž sa môže vykonávať nezávisle doma.
  5. Na uľahčenie zavádzania vibračného masážneho prístroja je potrebné lubrikovať lubrikantom.
  6. Pocity musia byť pohodlné, nesmú spôsobovať bolesť. Zariadenie môžete ohriať na telesnú teplotu (umývanie teplou vodou, ak je vodotesné).
  7. Zaviesť masážne potreby plytké - 3-5 centimetrov.
  8. Trvanie relácie je 5-10 minút.

Timofey, 37 rokov: "Sledoval som zdravie prostaty 2 roky. Kúpil som si vibračný masér a pravidelne cvičil doma. To znamená, že mám pre potešenie s prínosom mužskej moci. Robíme masáž s manželkou. Hlavným pravidlom je viac mazania, používame pravidelné lekárne. Mala masáž na klinike - pre mňa je to bolestivé, nepríjemné. Neexistujú žiadne problémy s erekciou, kvalita spermií sa zlepšila, začala strieľať. Môžete skúsiť každého človeka a prevencia nebola zrušená. "

Grigorij: "Roky boja proti prostatitíde boli márne. Tablety a kapsuly, od kurzu do kurzu, nepriniesli takmer žiadny účinok. Bolesť pri návšteve toalety sa znížila, ale v intervaloch medzi recepciami sa opäť začalo. Vibračný masér je pre mňa vhodný, pretože sa bojím lekárskej manipulácie a to bol zlý zážitok. Pri používaní neboli žiadne ťažkosti, čítal som a vykonal som pokyny. Počas procedúry vyšla hustá tekutina, bolesť začala klesať. Po 3 - 5 týždňoch sa stalo veľmi dobré, ale pokračujem v prevádzkovaní samo-masáže na prevenciu. V prvých zasadnutiach bolo napätie, potom si na to zvyknete a už nie sú žiadne nepríjemnosti. "

Početné recenzie mužov zdôrazňujú pohodlie a praktickosť zariadení s vibromasážami. Pravidelnosť je dôležitá, ako o tom hovorili tak lekári, ako aj pacienti. Nestačí pár zasadnutí na prechádzanie prostatitídy. Neexistuje žiadna kúzla, masáž je tiež metódou liečby, ktorá je účinná len pri neustálom tréningu.

Recenzia populárnych modelov: recenzie mužov a lekárov

Rozsah masérov je široký, poskytujeme popisy a recenzie populárnych modelov, ktoré už boli schválené lekármi a pacientmi. Môžete si vybrať, čo je lepšie, pohodlnejšie a praktickejšie.

Nexus Revo

Zariadenie existuje v niekoľkých modeloch rôznych cenových kategórií. Sú zjednotené:

  • otočná hlava pre účinnú masáž problémovej oblasti;
  • 6 rýchlostných režimov;
  • vhodný anatomický tvar;
  • Nabíjateľná batéria USB;
  • bezpečný materiál - lekársky silikón a plast;
  • odolnosť voči vlhkosti (vhodná na umývanie bez ponorenia do vody).

Výrobcovia odporúčajú používať zariadenie na liečbu, prevenciu a potešenie. Recenzie masér prostaty Nexus Revo sú pozitívne aj medzi náročnými kupcami, ale existujú určité nuansy, ktoré je treba použiť. Rozhodnite sa pre seba:

Vladimir: "Zariadenie je dobré, použiteľné, ale drahé. Bol som liečený na 10 sedení - príznaky chronickej choroby boli preč. Je ťažké zaobchádzať s pokynmi, používam jeden režim. "

Igor: "Myslím, že masér pokročil v rade iných modelov. Pracovná plocha je bezpečná - lekársky silikón vykonáva dobrú prácu aj pri častých zaťaženiach. Počas kurzu som nenechal ujsť lieky, všetko v súhrne a prinieslo dobrý výsledok. Bolesť prešla, močenie prestalo byť ťažké. Veľkou výhodou pre mňa je, že nemusíte chodiť na kliniku pre fyzioterapiu, čas je oslobodený. ​​"

Pavel Nikolaevich, urológ: "Nexus Revo funguje, pretože sa vykonáva mechanická akcia, podobne ako manipulácia s prstami v ordinácii lekára. Materiály sú bezpečné, spolu s tradičným lekárskym ošetrením umožňujú používať vibračný masér. "

Vibropros

Charakteristickým znakom masážneho zariadenia Vibropros s vibračným prvkom je miniatúrny priemer. Prenikajúca časť dosahuje iba 2 cm, čo znižuje na minimum všetky nepríjemné pocity pri podávaní. Zariadenie je vyrobené z plastu, tvar je vhodný na zavedenie a postup. Priemerný čas používania je 3-5 minút. Vhodný na zhromažďovanie sekrécie pred vyšetrením.

Recenzie lekárov a pacientov o masérovi:

Urológ Nikolai Gromov: "Liečba so zariadením v spojení s terapiou prináša pozitívny trend. Priraďte muži rôzneho veku. Efektívne, pohodlné pre domáce použitie. "

Sergey: "Príznaky zápalu prostaty ma niekoľko rokov znepokojovali, návšteva lekára sa zdržiavala. Keď sa bolesti stali systematickými a silnými, obrátil sa na urológ polycliniku. Doktor sa ukázal byť adekvátny, porozumenie, predpísaná liečba + odporúčaná pomocou Vibropros. Očakával som niekoľko nepríjemných pocitov z konania, mal som trochu strach, ale potom som sa dokonca "zapojil" do tohto procesu. Po prvýkrát mi to nepomohlo, ale nestojí za to čakať na zázrak. Mesiac liečby priniesol ovocie a zlepšenie zdravia. Som si istý, že na niektorých tabletách moje oživenie bude postupovať pomalšie. "

Prostata pomáha MP-1

Zariadenie zlepšuje tok krvi, znižuje bolesť pri močení, odstraňuje stagnujúce tajomstvo prostaty. Vyrobené z lekárskeho silikónu, ľahko ovládateľný. Výrobca Uvipe, Nemecko. Indikácie na použitie sú:

  • predčasná ejakulácia;
  • slabá erekcia;
  • bolesť v perineu a počas močenia;
  • znížená sexuálna jazda.

Recenzie prostriedkov na masáž prostaty sú početné kvôli dopytu po rozpočtovom zariadení:

Dmitry: "Používam zariadenie päť rokov, dokázal som jeho účinnosť. Nebudem uvažovať o iných modeloch, mám rád to, čo som už kúpil. Pomohol mi masér? Bolesť sa zmenšila, nálada sa zvýšila a sex sa stal zaujímavým (kvôli nevoľnosti, už som zabudol, čo to je). "

Ivan Sergejevič: "Mal som všetky príznaky prostatitídy, musel som ísť na okresnú kliniku. Ultrazvuk a vyšetrenie potvrdili diagnózu, podstúpil som dlhú liečbu. Pilulky bez fyzioterapie pomohli zle. Bola predpísaná ďalšia masáž. Mám bolesť zle, takže som si vybral domáce masér, aby zlepšil moje zdravie, keď ho nikto nevidí. Používanie zariadenia nebolo bolestivé, dokonca mierne príjemné. Pohodlne neexistujú žiadne komplikované ovládacie panely - jedno tlačidlo. Nemám možnosť si kúpiť veľa peňazí. "

Nikita: "Ľahko sa používa, rýchlo pomáha. Začal používať, o týždeň neskôr začal venovať viac pozornosti svojej manželke ako predtým. "

Victor Smagin, urológ: "Medzi pacientmi je pomôcka na masáž prostaty požadovaná. Myslím, že ide o efektívnosť a dobrú cenovú politiku zvolenú výrobcom. "

Recenzie lekárov a mužov potvrdzujú, že je potrebné vykonať masážnu terapiu v kombinácii s liekmi. Správne zvolený priebeh liekov spolu s mechanickými účinkami na prostatu predstavujú rýchlu dynamiku. Nie je absolútne nič hanbiť - liečiť vibrujúci masér ako univerzálny prostriedok proti vašim nepríjemným príznakom. Zvážte liečbu týmto spôsobom a výsledok nebude trvať dlho.

Masážne prostriedky na prostatu pre posudzovanie vlastnej masáže

Väčšina mužov nechce ísť k lekárovi včas: niekto je veľmi zaneprázdnený v práci, iní sú jednoducho plachí alebo sa bojí. Výsledkom je, že špecialista počas vyšetrenia diagnostikuje pokročilý štádiu ochorenia a liečba trvá veľmi dlho. Medzitým sa problémy s mužskou sexuálnou sférou stretávajú prakticky so všetkými členmi silnejšieho pohlavia po 40-45 rokoch. Je pre takýchto "nezávislých" mužov, že masér prostaty bol navrhnutý pre domáce použitie. Čo je zariadenie, aké typy zariadení sú vyvinuté, povieme o populárnych maséroch prostaty s recenziami a fotografiami zariadení uvedených nižšie.

Zo samotného názvu je zrejmé, že urologický masáž prostaty je určený pre vlastnú masáž prostaty. Výrobok môže mať odlišnú štruktúru, tvar, spôsoby prevádzky, ale hlavnou funkciou je účinný vplyv na dôležitý mužský pohlavný orgán, ktorý sleduje tieto ciele:

  1. Vyčerpanie stagnujúceho sekrétu z prostaty.
  2. Odstránenie bolesti.
  3. Uľahčiť močenie.
  4. Zlepšenie kvality sexuálneho života a sexuálnej aktivity.

na vyvíjaný dopadu základe lekárskej zariadenie bude účinné pre liečbu chronických zápalových ochorení prostaty a priľahlých orgánov (prostaty, vesiculitis, uretroprostatita, prostatovezikulita), adenóm (hyperplázia telo), patologické zmeny žily, problémy s erekciou (erektilná dysfunkcia) a ejakulácie. Niektorí muži dávajú prednosť použitiu masér na prevenciu mužských sexuálnych ochorení, ale zariadenie nemá oficiálne indikácie na takéto použitie.

V závislosti od charakteristík diela môže urologický masáž prostaty patriť do jednej z niekoľkých skupín. Najskôr zariadenie môže byť invazívne, tj vložené do rektálneho lúmenu a neinvazívne, ktoré sa používa výlučne zvonka. Možnosti invazívnych zariadení na mechanizme nárazu:

  • Tepelný masér pre liečbu prostatitídy. Použitie lieku zlepšuje krvný obeh v orgáne, čo vedie k urýchleniu regeneračných procesov. Ak sa antibiotiká používajú súčasne s masterom prostaty, zrýchlenie prietoku krvi vedie k zvýšeniu koncentrácie lieku v tkanivách orgánu, čo zvyšuje šance na úplné a rýchle zotavenie.
  • Vibrujúci masér prostaty. Má stimulujúci účinok. Zariadenie zvyšuje tón tela, čím znižuje závažnosť stagnácie a uľahčuje vylučovanie tajomstva.
  • Magnetický masér. Aplikácia umožňuje znížiť činnosť zápalu v prostate, ktorá znižuje závažnosť bolesti, opuch orgánu, normalizuje tok moču a pomáha znižovať veľkosť prostaty.

Vibračný masáž prostaty zvyšuje tón vášho tela

Invázne pomôcky sú určite skôr ako priama masáž prsta prostaty, praktizovaná v lekárskych zariadeniach, ale nie každý je pripravený vykonať tento postup sám. V takýchto prípadoch môže zástupca silnejšieho pohlavia zakúpiť neinvazívne zariadenie. Ich výhodou je možnosť vykonať terapiu na ľubovoľnom mieste vhodnom pre mužov s 10-20 voľnými minútami.

Nie je možné použiť prostaty elektromassager pre všetky patológie prostaty žľazy. Vzhľadom na mechanizmus účinku sú kontraindikácie pre použitie:

  1. Hemoroidy v akútnom štádiu.
  2. Zhubné nádory prostaty.
  3. Exacerbácie zápalového procesu močového mechúra, močovej trubice.
  4. Urolitiáza a prostaty.

Kontraindikácie môžu byť všeobecné zápalové ochorenia sprevádzané intoxikáciou, horúčkou. Napríklad vibračný masér pre prostatu by sa nemal používať na tuberkulózu, ochorenie čriev.

Aby liečba mala pozitívny účinok, je potrebné správne použiť masáž prostaty. Okrem toho, pri vykonávaní tohto postupu by ste mali pamätať na hygienu. Pokyny na používanie akéhokoľvek zariadenia obsahujú podrobné pokyny na správne používanie zariadenia. Ak potrebujete náznak, je na internete viac ako jedno výukové video, ktoré vám pomôže zvládnuť zariadenie. Tu je krátky návod na obsluhu invazívneho vibračného masér:

  • Najprv musíte absolvovať školenie. Masáž sa vždy vykonáva po úprave čriev. Ak to nie je možné urobiť sami, musíte dať čistiaci klystýr.
  • Jednorazový kondóm by mal byť umiestnený na elektromasáž prostaty. Existujú zariadenia, ktoré už obsahujú tieto produkty, ale pre niektoré je potrebné, aby ste vopred zásobili kondomy.
  • Špička zariadenia je mazaná vazelínou alebo špecializovaným mazivom.
  • Masáž prostaty by mala byť v horizontálnej polohe, takže človek by mal ležať na jeho boku.
  • Špička by mala byť jemne zasunutá do konečníka tak, aby konvexná časť zariadenia bola premietnutá do prostaty.
  • Zapnite zariadenie.
  • Po použití vyberte produkt veľmi opatrne. Kondóm sa vyhodí a masér sa musí dezinfikovať.

Pred začatím liečby musíte čistiť črevá.

Masáž prostaty pomocou masáže trvá iný čas. Ak zariadenie pracuje s magnetickým poľom, postup sa nevykonáva dlhšie ako 1 minúta. Ostatné modely by mali "pracovať" 10-30 minút. Špecifická doba prevádzky bude uvedená v pokynoch.

Inovatívne a neinvazívne modely si môžete zakúpiť v lekárňach a obchodoch online. Jeden z najobľúbenejších modelov je model Mavit ULP - 01. Mavit vyrába zariadenie Elatomsky a má niekoľko druhov nárazov naraz:

  1. Thermal.
  2. Mechanické (vibrácie).
  3. Magnetický impulz.

Malá amplitúda pohybu zariadenia s názvom Mavit nevedie k vzniku bolesti a nepohodlia človeka. Prístroj pomáha lepšie vyprázdniť tajomstvo prostaty.

Vďaka teplu bude mať prístroj utišujúci účinok a pomôže pri relaxovaní. Magnetický impulzný efekt aktivuje metabolické procesy v prostate.

Podľa pokynov na liečbu prostaty by mali byť postupy pravidelné. Kurz terapie je 6-9 procedúr s priemerným trvaním 15 až 30 minút. Liečba sa vykonáva denne, ak nie sú žiadne kontraindikácie. Upozornenie: použitie zariadení Mavita možné iba úplné vylúčenie rakoviny orgánov, ako tepelné terapia môže viesť k smrti buniek v prostate, a prudkým nárastom nádorov.

Ďalším na zozname je masér prostaty Nexus Revo 2. Charakteristickou vlastnosťou zariadenia Nexus Revo Two je prítomnosť nezávislej rotujúcej hlavy. Výrobca umiestňuje zariadenie ako najlepší inovatívny model profesionálneho maséra. Nexus má 6 režimov prevádzky, správny anatomický tvar, nabíjateľnú batériu a vodotesné puzdro. Priemerná cena modelu je 9900 ruských rubľov.

Liek má 6 režimov robotov

Britská spoločnosť Nexus vyrába ďalšiu verziu masér Nexus - Nexus revo stealth. Model má 6 režimov prevádzky, je tiež vybavený oddelene otočnou hlavou (vibro element), dizajn, ktorý umožňuje súčasnú stimuláciu vo vnútri i mimo oblasti rozkroku, ako aj diaľkovým ovládaním. Masáž prostaty masér sa vykonáva takmer ticho. Zariadenie je vyrobené z lesklého lekárskeho silikónu a plastu. Náklady na 16 tisíc. p.

Neinvazívny prostaty masér je zariadenie nazývané Straw goby. Vizuálne je výrobok reliéfny kužeľ, ktorý je možné použiť bez odstránenia oblečenia. Ak chcete efekt dosiahnuť, postačí, aby ste sedeli na ňom tak, aby sa šrot nachádzal pod zahustenou časťou a vykonával vratné pohyby. Na stránke distribútora sa nachádzajú recenzie, ktoré používajú muži priamo v autobuse. Dopravné manévre a nárazy na ceste pomôžu vykonať masáž prostaty, ako keby to urobil profesionálny urológ. Zostáva pochopiť, a tu "býk"? Výrobca hovorí, že mechanizmus pôsobenia zariadenia trochu pripomína jazdu na koni alebo na jazdenie. Ako drahá masáž prostaty bude stáť v závislosti od regiónu, kde sa uskutočňuje dodávka: priemerná cena zariadenia je 53 dolárov.

Nie je dostupné pre každého kúpiť masážny nástroj, pretože zariadenie stojí v priemere 6-12 tisíc ruských rubľov. Preto niektorí ľudia majú záujem robiť vlastný masáž prostaty. A niektorí majú celkom pohodlné možnosti. Avšak, aby ste si vyrobili domáci masáž prostaty s vlastnými rukami, musíte byť trpezliví a zruční. Ak chcete zariadenie pohodlne používať, musíte sa rozhodnúť o:

  • Dĺžka pracovného priestoru.
  • Priemer.
  • Formulár.
  • Podľa materiálu.

Pred použitím masér sa odporúča konzultovať s lekárom

Samozrejme, každý vyberá veľkosť pre seba, ale je správnejšie zastaviť sa na dĺžke pracovného priestoru až do 10 cm, 2-3 cm je považované za dostačujúce, pre domáce masér je lepšie použiť sadry alebo hliny. Plastilín je považovaný za menej spoľahlivý: samozrejme, výrobok vyrobený z plastu je jednoduchší, ale takéto zariadenie nebude trvať dlhú dobu.

Masér pre liečbu prostaty, ktorému ste sa podarilo urobiť vlastnými rukami, by nemal byť v žiadnom prípade horší ako továreň v sile a iných vlastnostiach. Pri používaní dobrého zariadenia nespôsobuje bolesť ani nepríjemné pocity.

Povinnou požiadavkou je možnosť antiseptického spracovania. Ak nie je možné splniť všetky požiadavky, nemali by ste prejavovať zbytočnú autonómiu a v prípade potreby používať masér alebo vibrujúci masér prostaty, aby ste ušetrili peniaze a vybrali si najlacnejšiu možnosť.

Na záver je potrebné povedať, že liečba masérom by sa mala začať po konzultácii s urológom. Hodnotenia lekárov hovoria, že len obmedzený počet mužov potrebuje masáž prostaty, zvyšok postupu bude buď zbytočný, alebo dokonca škodlivý. Z tohto dôvodu, aby sa nadobudnutie a používanie prístroja by sa malo brať vážne, pretože najlepšie prostaty masér nie je najviac propagované, ale ten, ktorý bude použitý pre svoj určený účel. Len odborník vám povie, ktorý masáž prostaty je lepšie kúpiť, ako, ako dlho ho používať a aké výsledky liečby možno očakávať.

Registrácia: 7/09/13
Správy: 431

Kurva, a akýmkoľvek spôsobom? Vo všeobecnosti je hlúpe, že niekto v mojej zadku sa pokúšal okolo, je lepšie byť najviac

Masáž prostaty

Masáž prostaty

# 1 Post artrin »Sun Feb 14, 2010 5:47 pm

# 2 Správa od mak455 »Ne Feb 14, 2010 7:56 pm

# 3 Message Wrestler »Pia Feb 15, 2010 1:24 am

# 4 Post Upgrader »Št Feb 23, 2010 7:24 pm

# 5 Správa mak455 "Tue Feb 23, 2010 7:47 pm

# 6 Post Samurai »st Feb 24, 2010 11:00 am

# 7 Post Mels »st Feb 24, 2010 3:04 pm

# 8 Správa na dvd-rw »st Feb 24, 2010 8:04 pm

# 9 Príspevok od igorusha »st Feb 24, 2010 8:10 pm

# 10 Post Upgrader »st Feb 24, 2010 10:18 pm

# 11 Príspevok od igorusha »st Feb 24, 2010 11:24 pm

# 12 Post Mels "Št Feb 25, 2010 12:17 am

# 13 Post Wik "Thu Feb 25, 2010 12:22 am

# 14 Post Sasha White "Št Feb 25, 2010 8:11 am

# 15 Post Vic »Tue Feb 25, 2010 10:23 am

# 16 Post Mels "Štvrtok 25.2.2010 16:14

# 17 Post Sasha White »Št Feb 25, 2010 10:33 pm

# 18 Správa limus »st Feb 26, 2010 10:26 pm

# 19 Príspevok od Dmitry V »st. Mar 24, 2010 4:16 pm

# 20 Príspevok dvd-rw »st mar 24, 2010 5:05 pm

Naučte sa liečiť prostatitídu.

Obnova sa začne dnes.

Podrobné a prístupné moderné metódy.
diagnostiku a liečbu ochorení prostaty

  • - Identifikujte príčiny
  • - Potlačenie infekcií prostaty
  • - Liečebné metódy
  • - Ako sa znova nepoškodiť a iní

Masáž prostaty manžela. Recenzie, odporúčania

Dievčatá, chcem dať masáž prostaty môjmu manželovi na Valentín. Počul som, že je to len vesmírne potešenie pre muža. Okrem toho je veľmi užitočné pre zdravie mužov. A skvelá vec pre tých, ktorí plánujú mať dieťa. Ako písať. Pretože stimulácia prostaty má pozitívny účinok na spermatogenézu. Takže, pretože milujem svojho manžela a snažím sa diverzifikovať intimný život. Rozhodla som sa vyskúšať túto masáž.

Len som sa zmätil) Pozrel som sa na anatomickú polohu, skoro som pochopil, kam ísť. Ale je mi ľúto, prsty sú veľmi malé. A obávam sa, že jednoducho nedostanem))) Čo robiť potom? Niekto zdieľa spätnú väzbu, tipy, odporúčania. Alebo je lepšie nechať sa obťažovať a mať špeciálny stimulant v sex shopu. A ako bude jeho muž reagovať na neho, hmm))) Nechcem s ním hovoriť. Chcem ho prekvapiť, pokiaľ to nespôsobí šok)))

Autor vlákna: Yana (Volgograd)

Viac na tému:

Spätná väzba a komentáre

  • ✓ Budú prijaté iba nové odpovede.
  • ✓ E-mail nie je umiestnený nikde.
  • ✓ Môžete sa odhlásiť v každom liste.

Myslím, že by ste sa s tým nemali pokúšať prekvapiť. K takejto pohlazení vo všeobecnosti sa zaobchádza rozdielne a manžel nemusí byť psychicky pripravený. Zdá sa, že to chcete, ale je to pichanie.

Pri príchode k takejto masáži by som najskôr len hladil jazyk v blízkosti konečníka, alebo mi hladil prst pomerne trochu, aby si nejako zvykol na to, že často okolo tohto miesta.

Ale tak skoro, môže ho vydesiť, alebo tak niečo.

Sú vaše prsty krátke? Čo tým myslíš? Prostata sa nachádza v hĺbke 4 - 5 cm. Môžete tiež stimulovať vonkajšiu oblasť prostaty, tento bod je 2-3 cm pod mieškom. Predohrejte svaly panvy muža.

Ako sa zahriať?

Vera, masírovať spodnú časť tela, začínajúc od nohy a pracovať lepšie ako panvová kaša, s niektorým zo základných olejov (semená hrozna, marhuľa atď.).

Nedávno som si prečítala názor sexologa na túto tému a tam sa hovorilo, že užitočnosť tohto postupu je jednoznačne prehnaná. To znamená, že táto masáž nie je tak užitočná ako príjemná. A ak naozaj viete kam vyliezť a kde tlačiť, potom to vyvolá ejakuláciu. Áno, jedným dotykom. V ňom je ťažké overiť, ale ako sa hovorí, je to pravda.

Snažil som sa to sama, len som vrhol svojho muža návnadu na túto tému: ale on by sa nepáčil, na ktorú dostala odpoveď, že nevie, pretože nikto mu to nikdy nedal. A to je pravda, pretože kým sa to nepokúsite, neviete.

Mnohí muži sú v rozpakoch a dokonca to odsudzujú, pretože v podstate masáž prostaty je stimulácia konečníka. A to je smrteľné pre tých, ktorí dýchajú nerovnomerne na homosexuálne témy. Vo všeobecnosti, ak som správne pochopil, keď stimuluje prostatu, človek dostane pocity, ktoré nemôžete dosiahnuť bežným pohlavím, nie v jednej pozícii. Preto z tohto hľadiska stojí za to vyskúšať.

Moja rada: skúmajte pôdu, pretože nie všetci ľudia to zaobchádza normálne, a na tomto základe môžete neúmyselne vyprovokovať konflikt a po druhé, zistiť, či sú pre herorózu problémy a iné veci tak, aby ste nemuseli čeliť bolesti namiesto radosti., a samozrejme tu je potrebné konať nie náhodne, ale po deformovanej teórii o tom, čo, ako a prečo.